Målsætninger:

Vi ønsker:

 1. At skabe fundamentet og rammerne for at fastholde børn og unge i fodbolden i lokalsamfundet på tværs af samarbejdsklubberne.
 2. At sikre at der er kvalificeret træningstilbud og turneringshold for børn og unge i alle årgange indenfor samarbejdet. Ingen børn og unge skal stoppe til fodbold fordi en klub i samarbejdet ikke har spillere nok til at stille hold.
 3. At det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå til fodbold.
 4. At bidrage til at etablere klubmiljøer i samarbejdet, hvor børne- og ungdomsspillere kan udvikle sig gennem gode trænings-sessioner, hvor alle kan være med.
 5. At være med til at udvikle det fodboldmæssige niveau hos samarbejdes klubbernes børn og unge ved bl.a. at tilbyde forskellige aktiviteter, træner seminarer osv.
 6. At fokusere på det hele menneske, og erkende at skole, fritid og sport er vigtige faktorer, der skal gå i spænd for, at den enkelte trives. Det sociale aspekt skal prioriteres.
 7. At arbejde med trænere med et fodboldmæssigt uddannelses-niveau og med personlige egenskaber, der giver basis for udvikling af den enkelte spiller både fodboldmæssigt men også menneskeligt.
 8. At holde et højt informationsniveau til børn og unge samt deres forældre og andre interessenter omkring samarbejdet

Kontaktoplysninger

 • Midtals Idrætsforening
 • Kontakt formand
  Bjarne Laugesen

 • Telefon: 60676906
 • E-mail: bjarne@mif.dk