Handelsbetingelser

Vedr. tilmelding til hold og aktiviteter i MIF

Tilmelding til hold og aktiviteter i MIF online tilmelding via hjemmesiden link

Betaling kan foregå online med: Dankort, Visa/Dankort.

 

Fortrydelse og afmelding

Tilmeldingen er bindende 14 dage efter holdets opstart og kursusgebyret refunderes ikke. Er man forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til tredje part efter aftale med MIF senest en uge før aktivitetens start.

Levering

Levering er foretaget, når kurset eller aktiviteten er igangsat. Der tages forbehold for ændring af undervisningssted og underviser. Ved eventuel aflysning af kurset eller aktivitetens startdato ændres. Ved aflysning tilbagebetales det indbetalte beløb.

Personlige oplysninger

MIF vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på hjemmesiden. Informationer vil ikke videregives til tredje part udenfor MIF, dog vil ekstrakt af oplysningerne blive givet til MIF jfr forvaltningsreglerne der er gældende for idrætsforeninger i MIF. Læs mere om vores privatlivspolitik her MIF's privatlivspolitik

Ved tvivl eller uoverensstemmelse

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Nationalt Videnscenter for Demens, som registreringsudbyderen, afgøre fortolkningen af reglerne. Nationalt Videnscenter for Demens forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel.

Brug af materiale

Alt materiale på denne webside ejes MIF. Materialet beskyttes af loven om copyright og varemærker. Sidens indhold er kun til privat brug, og ikke beregnet for kommercielle organisationer.

Forbehold

MIF indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv. af arrangementer og hold.

Henvendelse: kontingent@mif.dk

Kontaktoplysninger

  • Midtals Idrætsforening
  • Kontakt formand
    Bjarne Laugesen

  • Telefon: 60676906
  • E-mail: bjarne@mif.dk