Nyheder


27-06-2018 Serie 2 - flot sæsonafslutning


Referat S2: Midtals Rødding 3-1 (2-0)

Sæsonens sidste kamp blev spillet på Augustenborg Stadion mod 3. pladsen fra Rødding IF. Inden kampen var det dog afgjort, at hjemmeholdet ville slutte på en 2. plads uanset udfaldet af kampen.
Midtals havde dog ikke tænkt sig at afgive noget på hjemmebane, og det stærkt kørende Midtals hold, er i returrunden kommet op på den helt store klinge, og havde inden Rødding kampen ikke lidt nederlag i returopgøret.

Faktisk var det seneste nederlag til Midtals netop mod Rødding, hvor holdet ret ufortjent tabte 0-1 på udebane. Denne plet skulle vaskes væk i returopgøret.

Jetmir Rrahmani bragte Midtals foran 1-0 efter 22. minutters spil på oplæg af Rilon Fazliu, og 10 minutter senere var det igen Jetmir, der på oplæg af Bo Vestergaard bragte Midtals på 2-0.

Første halvleg var et stort stormløb mod Røddingsmål og det kunne let have stået 5-1 til halvleg. Anden halvleg blev mere en sommerkamp. De to hold var godt tilfreds, og havde formentligt mere fokus på aftenens afslutningsfester.

Jetmir blev da også involveret i det sidste mål, da han denne gang lavede assist til Thore Bonde i det 63. minut. Rødding fik reduceret til 3-1 fem minutter senere, og så skete der ellers ikke ret meget mere i resten af kampen.

Kampens spiller blev Stephan Johannsen, som i de sidste kampe har vist gode takter på den centrale midtbane.

Dermed vandt Midtals sin 6 kamp på stribe, og en stime på 7 ubesejrede kampe i træk. Det har været en rigtig god returrunde, hvor holdet har arbejdet stenhårdt for hinanden inde på banen.

Dermed slutter holdet på 2. pladsen, hvor sølle ét point mere ville have givet oprykning til S1. Holdet har lukket færrest mål ind, og har den bedste målscore i puljen.

Herfra skal det lyde et stort tillykke til Hviding IF med oprykningen til S1.

Som en hver anden klub i området, så er der også spillere ved os som til den kommende sæson skal ud og studere (fra flere hold end S2). Derfor er der afgang fra Jesper Henneberg, Jonas Brose, Jesper Søgaard, Mads Hansen, Thomas Moberg, Kasper Petersen og til dels Magnus Rubink, som tager på idrætsskole. Vi vil gerne takke jer alle for jeres tid i Midtals, og håber I falder godt på plads ude i det store land.
Der kommer heldigvis også noget tilgang til klubben, dette vil blive meldt ud senere. Skulle man have interesse i at spille i klubben, så er man altid velkommen til at kontakte en af trænerne.

Klubben vil til den kommende sæson fortsat have tre seniorhold:
• Serie 2
• Serie 4
• Serie 5

Træningen starter op i uge 30, og frem til da vil der hver torsdag blive spillet whiskyturnering kl. 19:00. Alle er velkommen til at deltage uanset klubtilhørsforhold.

Slutteligt en stor tak til vores formand Mads Vestergaard, Seniorformand Mike Nielsen, mine medtrænere Tobias Krohn og Søren Kristiansen, samt holdleder Kristian Steffens. 2. og 3. holds træner Martin Thomsen x 2 for en rigtig god sæson, hvor klubben fik sin højeste placering nogen sinde.

God sommer 😊

Michael Popp Petersen

 

 


  Tilbage

Kontaktoplysninger

  • Midtals Idrætsforening
  • Kontakt formand
    Bjarne Laugesen

  • Telefon: 60676906
  • E-mail: bjarne@mif.dk