Skip to the content

Allan Olsen

Alla Olsen - Solo. Foto Morten Fog

Alla Olsen - Solo. Foto Morten Fog

Allan Olsen – Solo – i Kultursalen i Augustenborg

1. februar 2019 er der igen chance for at opleve Allan Olsen, og denne gang i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Vi glade for at det er lykkedes at få trukket den populære sanger og entertainer Allan Olsen til Kultursalen, siger Poul Andersen fra MIF Kulturafdeling. Det har vi arbejdet på et stykke tid, og nu vi glæder os rigtig meget til at præsentere ham på scenen i Kultursalen 1. februar.

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.  Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand:  Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné. - Ud til de fine steder, som han selv formulerede det. Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.  Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa’s anmelder. - Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer’s optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

GAFFA: …Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet…

Til vinter 2019 vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begiver sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene.  Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ’r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder.

Allan Olsen’s seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:  Berlingske:   ”…Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen’s nye, revsende plade…”   Ekstra Bladet:   “…Olen er svær at hamle op med…”

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella. 

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. 

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…

På gensyn i Kultursalen i Augustenborg, fredag den 1. februar kl. 20. Billetter kan HER