Skip to the content

Mark & Christoffer

Mark & Christoffer spreder igen julehygge i Kultursalen!

Det er ikke rigtig jul før Mark & Christoffer har rundet deres julekoncertturné af med de traditionelle to julekoncerter i Augustenborg.

Det er i år fredag den 20. og lørdag den 21. december kl. 20.00               

Begge koncerter er UDSOLGT

Med Mark & Christoffers flotte sangstemmer og lune humor er der igen lagt op til en helt forrygende oplevelse, i Kultursalen.

Mark & Christoffer spiller selvfølgelig en del af de kendte sange, der på en eller anden måde handler om julen, men de vil også have andet og nyt med.

Mark & Christoffer begyndte det musikalske samarbejde i 1998 på Sønderborg gymnasium, og siden er det bare gået der ud af. De er nu kendt utallige koncerter i hele landet, Christoffer Brodersen nok især for sin medvirken i vokalgruppen Basix, og for hans deltagelse gennem flere år i ”En søndag på Als”. Mark Dixon har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

”Julekoncerten bliver altså en rigtig underholdende og hyggelig Mark & Christoffer-aften, og vi regner med der bliver udsolgt”, siger Poul Andersen fra MIF kulturafdeling. Så har du ikke sikret dig en billet endnu, så skynd dig. 

På gensyn i Kultursalen

MIF Kulturafdeling

 

Læs mere om Mark & Christoffer på markogchristoffer.dk