Skip to the content

James Rasmussen Trio

James Rasmussen Trio spiller i Kultursalen lørdag den 18. april kl. 20.00

James Rasmussen var en ”Jack” - og der er derfor lagt op til en enestående aften med god musik og små anekdoter når James Rasmussen med sin trio går på scenen i Kultursalen 

Køb billet her:                                                                                                                                                                              

 

 er

James Rasmussen Trio

Mere end tyve år er det blevet til, siden James startede med at underholde, med Four Jacks og John Mogensen sange, så du vil komme til at opleve en musikalsk stjerne-aften, i selskab med James Rasmussen Trio.  James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog.  James afløste Otto Brandenburg i 1958.

James Rasmussen Trio vil underholde med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks. Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte vare, synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

James Rasmussen Trio består af:  James Rasmussen Vokal og guitar, Søren Engel, Bas og vokal, samt  Jimmi  Koldenborg, Trommer og vokal. Søren er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues band, og Jimmi er kendt fra Fede Finn og Funnyboys.

Benyt den enestående chance til at høre nogle dygtige musikere i et musikalsk tilbageblik med Four Jacks og John Mogensen.

På gensyn til en hyggelig koncert fredag den 18. april 2020 kl. 20 i Kultursalen i Augustenborghallerne. 

Arrangør MIF Kulturafdeling i samarbejde med Augustenborghallerne