Skip to the content

Signe Svendsen Solo

Signe Svendsen
Signe Svendsen

 

Signe Svendsen Solo - koncert i Kultursalen

Fredag den 25. november  kl. 20.00

Fredag den 25. november vil Signe Svendsen være helt alene på scenen, men med sine historier, et arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, opstår der sammen med publikum et rum, så hun aldrig står der ensom.

Signe Svendsen evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers. har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden.

Hun har turneret flittigt og har et trofast publikum. Signe Svendsen har udgivet 3 albums og spillet et hav af turnéer.
Hendes sang ”Hjemløse Hjerter”er blevet optaget i Arbejdernes Sangbog og hun blev nomineret til en Danish Folkmusic Award som årets sangskriver i 2016. Singlerne ”Strejfer” og "Rift" er blevet spillet flittigt på P4.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk.

Koncerten starter klokken 20. Dørene åbner klokken 19.00

På gensyn

MIF Kulturafdeling