Skip to the content

Team Hilde

Beskrivelse

Tempo (min/km)
Tempo: Ca. 6:00 - 7:00

Hvorfor løber vi..?
På team Hilde løber de fleste for at holde sig i form og passe på sin krop. Det er bare meget nemmere at holde motivationen i top når man kan møde op til varierende og organiseret træning, sammen med andre. En ekstra gevinst er at vi alle får en masse frisk luft.

Træning:
For at minimere risikoen for skader, starter vi hver træning med opvarmning. Vi løber efter Heckmanns filosofi om at 80% af ens løbetræning skal foregå i langsomt tempo. Vi løber typisk i 3 tempoblokke, 7.30, 6.45 og 6.00 min pr. Km. For variation leger vi også med diverse intervaltræning i perioder.
(Vores løbeprogram er lagt efter at man til konkurrence løber 10 km på ca 60 minutter.)

Distancer:
På team Hilde vil du kunne træne dig op til at løbe et halvmarathon. Men det vigtigste er ikke distancen, men om tempoet passer til dig. Så kan træningsmængden altid tilpasses efter hvor langt man ønsker at løbe.

Vision:
Vores vision er at løbetræning skal gør godt både fysisk og mentalt. Vi holde tempoet på et niveu der holder skader fra døren, og vi har fokus på at det skal være plads til alle.
For at holde motivationen I top, træner vi op i mod de store løb i forår/efterår.

Ruter:
Vi løber altid ud fra Augustenborg Hallerne, og prøver at variere ruterne fra gang til gang. Heldigvis byder Als på både vand, skov og diverse stisystemer.

Eksempel på et søndags løbeprogram:
Lang tur: 90 min 
Ca. 15 km. Ruten kan let afkortes.

15 min 7:30 min/km

15 min 6:45

20 min 6:12

5 min 7:30

15 min 6:12

20 min 7:30

Træningstider

Tirsdage + Torsdage
Kl. 18:00 - ca. 19:30

Søndage
Kl. 10:00 - ca. 12:00

Mødested:
Augustenborg Hallerne

Omklædning:
Der er mulighed for bad i hallens omklædningsrum

Kontakt

Træner

Hilde B. Ringive