Spring til hovedindhold Spring til siddefod

Tilmelding

Bliv en del af MIF Petanque

Velkommen til tilmeldingssiden for Midtals Idrætsforenings Petanque-afdeling. Som medlem af MIF Petanque får du chancen for at deltage i spændende arrangementer og begivenheder og aktivt bidrage til vores sammenhold. Vi byder alle velkommen, uanset alder og erfaringstrin. Vores erfarne medlemmer glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig med at udforske petanquespillet. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så tøv ikke med at kontakte vores bestyrelse.

Min Profil

Hvis du har tilmeldt dig via vores online tilmeldings- og betalingssystem, så har du allerede modtaget en e-mail med dine login-oplysninger, herunder brugernavn og adgangskode.

Du er således officielt medlem af Midtals Idrætsforening i vores Conventus medlemssystem.

Hvis du ønsker at opdatere dine medlemsoplysninger, inklusive din adgangskode, kan du nemt gøre det ved at logge ind i vores Conventus medlemssystem. Når du har logget ind, vil du blive ført til en ny side, hvor du kan redigere dine medlemsdata.

Hvis du har glemt din adgangskode, er der ingen grund til bekymring. Du kan nemt få den tilsendt til din e-mailadresse ved at klikke på "Glemt adgangskode" til højre. Vi sender dig en e-mail med de nødvendige oplysninger.