Skip to the content

Velkommen til MIF Fodbold

_________________________

Årsmøde i MIF Fodbold

blev afholdt onsdag den 27. februar i Augustenborg-hallerne. Du kan se mere om hvad 2018 bød på i din fodbold-afdeling - her:

Referat fra Årsmødet

Formandens beretning
Seniorafdelingens beretning
Ungdomsformandens beretning
Oldboysformandens beretning

Med venlig hilsen

MIF Fodbold
www.mif.dk/fodbold

 

Så er der fotos fra DGI Fodboldskole 2019!
Gå direkte til FOTOALBUM her

_______________________________

MIF Fodbold modtager sponsorat fra BITZER Electronics A/S

Midtals IF’s Fodboldafdeling har modtaget et sponsorat på 7.000 kr. af BITZER Electronics A/S, som er det nye navn på Sønderborg-virksomheden, tidligere kendt som Lodam Electronics A/S. Sponsoratet skal blandt andet bruges på net og bolde.

Vi er superglade for at modtage dette sponsorat, som vi kan bruge på at købe nyt udstyr som net og bolde. Blandt andet er vores net til 5-mands mål meget slidte og trænger virkeligt til at blive skiftet ud, udtaler Mads Vestergaard fra MIF.

Selv udtaler BITZER Electronics A/S, at de er dybt afhængige af lokalsamfundet og derfor investeres der fortsat i at udvikle både uddannelser, sportsklubber, koncertaktiviteter og andet kulturliv.

BITZER Electronics A/S fejrede sidste år 50 års jubilæum og beskæftiger ca. 113 medarbejdere.

Vi er meget afhængige af sponsorater fra virksomheder som BITZER Electronics A/S, der støtter op om de lokale klubber. Uden sponsorater som dette, er det meget svært at drive en fodboldklub. At vi nu ikke skal finde midler i vores budget til nødvendigt udstyr betyder, at vi kan bruge pengene på aktiviteter for vores børne- og ungdomshold, siger Mads Vestergaard.

Samtidig med indkøb af nye net og bolde er der også blevet sat et reklameskilt op på stadion.

_______________________________

Bak op om vore sponsorer - nye som "gamle", de støtter alle os i MIF Fodbold...