Spring til hovedindhold Spring til siddefod

Tilmelding

Velkommen til tilmeldingssiden for MIF Håndbold! Her kan du blive en del af Midtals Idrætsforenings håndboldafdeling som frivillig eller betalende aktiv medlem. Ved at deltage i MIF Håndbold vil du opleve spændende kampe og træninger, samtidig med at du bidrager til vores fantastiske håndboldfællesskab.

Som medlem af MIF Håndbold får du en række fordele. Først og fremmest er du dækket af forsikring, så du kan deltage i alle vores aktiviteter med tryghed. Din tilmelding hjælper også foreningen med at opnå økonomiske tilskud, som vi kan bruge til at forbedre oplevelsen for alle vores medlemmer.

Min Profil

Hvis du har tilmeldt dig via vores online tilmeldings- og betalingssystem, så har du allerede modtaget en e-mail med dine login-oplysninger, herunder brugernavn og adgangskode.

Du er således officielt medlem af Midtals Idrætsforening i vores Conventus medlemssystem.

Hvis du ønsker at opdatere dine medlemsoplysninger, inklusive din adgangskode, kan du nemt gøre det ved at logge ind i vores Conventus medlemssystem. Når du har logget ind, vil du blive ført til en ny side, hvor du kan redigere dine medlemsdata.

Hvis du har glemt din adgangskode, er der ingen grund til bekymring. Du kan nemt få den tilsendt til din e-mailadresse ved at klikke på "Glemt adgangskode" til højre. Vi sender dig en e-mail med de nødvendige oplysninger.