Spring til hovedindhold Spring til siddefod

21. og 22. december 2023

Mark & Christoffer

Julekoncerterne med Mark & Christoffer
– en uforglemmelig juleoplevelse venter!

Giv dig selv og dine nærmeste en gave i form af en fantastisk musikalsk juleoplevelse med Mark & Christoffer. Duoen tager publikum med på en magisk rejse fyldt med julelækkerier, hvor de blander velkendte klassikere med nyere julehits. Med deres unikke stemmer og musikalske talent spreder de julestemning og efterlader et kæmpe smil på alles læber.

Denne julekoncert er mere end blot musik. Det er også en tilbageblik på året, der er gået, og inkluderer et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i løbet af året. Det gør hver koncert unik og samtidig fyldt med tradition.

Kom og vær en del af julemagien i Kultursalen i Augustenborghallerne den 21. og 22. december. Disse koncerter er altid de sidste stop på duoen's julekoncertturné, så det er årets sidste chance for at opleve denne uforglemmelige juleoplevelse med Mark & Christoffer.

Glæd dig til en aften fyldt med musikalsk juleforkælelse og skab minder, der vil vare hele julen igennem. Bestil dine billetter nu og gør dig klar til at blive betaget af Mark & Christoffers julemagi!

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

Mark Dixon (f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Koncerterne finder sted i Kultursalen i Augustenborghallerne torsdag den 21. december og fredag den 22. december. Begge dage kl. 20. Dørene åbnes kl. 19.

På gensyn i Kultursalen
Mark & Christoffer og MIF Kulturafdeling

Julesang af Mark & Christoffer

Jul i paradis