Spring til hovedindhold Spring til siddefod

Tilmelding

Her på tilmeldingssiden har du mulighed for at træde ind i Midtals Idrætsforenings kulturafdeling som frivillig. Som en del af MIF Kultur vil du ikke blot opleve de mange spændende aktiviteter og begivenheder, men også have mulighed for at bidrage aktivt til vores kulturelle fællesskab.

Som tilmeldt og betalende medlem af MIF Kultur kan du se frem til en række fordele. For det første er du dækket af forsikring, så du kan deltage i vores arrangementer og aktiviteter med ro i sindet. Derudover giver din tilmelding foreningen mulighed for at opnå økonomiske tilskud, som vi kan investere til gavn for vores medlemmer og arrangementer.

En vigtig påmindelse: For at hjælpe os med at få et nøjagtigt billede af vores medlemsantal, når optællingen udføres til MIF Kulturs årsmøde i begyndelsen af marts, opfordrer vi alle frivillige til at tilmelde sig og betale medlemskontingentet rettidigt.

Min Profil

Hvis du har tilmeldt dig via vores online tilmeldings- og betalingssystem, så har du allerede modtaget en e-mail med dine login-oplysninger, herunder brugernavn og adgangskode.

Du er således officielt medlem af Midtals Idrætsforening i vores Conventus medlemssystem.

Hvis du ønsker at opdatere dine medlemsoplysninger, inklusive din adgangskode, kan du nemt gøre det ved at logge ind i vores Conventus medlemssystem. Når du har logget ind, vil du blive ført til en ny side, hvor du kan redigere dine medlemsdata.

Hvis du har glemt din adgangskode, er der ingen grund til bekymring. Du kan nemt få den tilsendt til din e-mailadresse ved at klikke på "Glemt adgangskode" til højre. Vi sender dig en e-mail med de nødvendige oplysninger.