Skip to the content

Arrangementer i Kultursalen

Anders Blichfeldt - Solo - i Kultursalen 22. januar 2021

MIF Kulturafdeling trækker kulturarrangementer til Augustenborg  

Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening har nu i flere år stået for mange kulturelle arrangementer ud over Als Revyen. Med Poul Andersen i spidsen for musikdelen har vi kunnet opleve god live musik i hyggelige omgivelser i Kultursalen i Augustenborghallerne, og der ud over har der også kunnet opleves Stand Up og spændende foredrag.
Man har kunnet høre meget forskellig musik bl. a. med Art Ensemble Syd, Almost Irish, Rock Defence, Mark & Christoffer, Backseat med Ivan Pedersen, Melanie Dekker, Carsten Knudsen, Bibbi og Snif, Shamrock, Grarup Allstars, Billy Cross og mange andre siger Poul Andersen, og vi glæder og til at præsentere nye arrangementer i vores hyggelige spillested, Kultursalen i Augusteborghallerne.


Du kan købe billet til musikarrangementerne i Kultursalen online her på siden. Resterende billeter sælges ved døren. 

Mark & Christoffer - julekoncerter

Fredag og lørdag den 18. og 19. december 

Julekoncerten med Mark & Christoffer er blevet en fast tradition og i år skulle ikke gerne blive en undtagelse. Billetsalget starter 1. oktober med de begrænsninger Corona situationen pålægger os. Derfor bliver der to koncerter på hver spilledag.

Se mere HER - Køb billetter HER

Arrangør: MIF Kulturafdeling i samarbejde med Augustenborghallerne

Anders Blichfeldt   

Fredag den 22. januar

Glæd jer til 22. januar hvor Andres Blichfeldt kommer med sit Soloschow 'Alene på scenen' i Kultursalen.

Der er begrænset antal billettet pr. koncert - for vi overholder naturligvis Corona restriktionerne. Derfor spiller Anders to koncerter samme aften.

Se mere HER - Køb billetter HER

Arrangør: MIF Kulturafdeling og Augustenborghallerne

Als Revyen - "Vi-sir det ALS'å ik"

11. - 14. marts 2020

Der er fuld gang i forberedelser til Als Revyen, men ”Vi-sir ALS’å ik” noget, men glæder os helt vildt til at fyre den af.

For at være lidt mere sikker på at vi ikke igen bliver ramt af nye Corona restriktioner, så starter billetsalget først den 10. januar 2021.

Følg med på Facebook og på www.alsrevyen.dk hvor du også kan købe billet.

Arrangør: MIF kulturafdeling