Skip to the content

Arrangementer i Kultursalen

28. oktober 2023

Tørfisk | Koncert og Buffet

Tag med på en uforglemmelig musikrejse med TØRFISK i Augustenborghallerne! Oplev den energiske kvartet, der forener irsk folkemusik med egne kompositioner. TØRFISK leverer musikalsk glæde og berørende historier. Nyd en lækker koncertbuffet før showet!


10. november 2023

Twang | Amerikansk folkemusik

Oplev Twang - anderledes amerikansk folkemusik! Tre musikere skaber en unik, humoristisk og varm koncert. Jazz og hiphop fusioneres uden at miste traditionen. Tæt samspil og trestemmig sang får dig til både at grine og græde. Glæd dig til en aften med Twangs egne numre og nyfortolkning af amerikanske klassikere.


21. og 22. december 2023

Mark & Christoffer | Julekoncerterne

Oplev Mark & Christoffers uforglemmelige julekoncert i Kultursalen, Augustenborghallerne. Den magiske rejse fyldt med julelækkerier kombinerer klassikere og nyere julehits. Deres unikke stemmer og talent skaber julestemning og efterlader smil. En unik koncert, der reflekterer året, og samtidig bevarer traditionen.


3. februar 2024

Dodo & The Dodo's | Akustisk koncert

Oplev dansk poprocklegenderne Dodo & The Dodos live i Kultursalen i Augustenborghallerne den 3. februar 2024. Syng med på deres tidløse hits som "Vågner i natten" og "Sømand af verden". Dodos' musik er radiovenlig pop med uimodståelige omkvæd.


MIF Kulturafdeling trækker kulturarrangementer til Augustenborg  

Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening har nu i flere år stået for mange kulturelle arrangementer ud over Als Revyen. Med Poul Andersen i spidsen for musikdelen har vi kunnet opleve god live musik i hyggelige omgivelser i Kultursalen i Augustenborghallerne, og der ud over har der også kunnet opleves Stand Up og spændende foredrag.
Man har kunnet høre meget forskellig musik bl. a. med Art Ensemble Syd, Almost Irish, Rock Defence, Mark & Christoffer, Backseat med Ivan Pedersen, Melanie Dekker, Carsten Knudsen, Bibbi og Snif, Shamrock, Grarup Allstars, Billy Cross og mange andre siger Poul Andersen, og vi glæder og til at præsentere nye arrangementer i vores hyggelige spillested, Kultursalen i Augusteborghallerne.


Du kan købe billet til musikarrangementerne i Kultursalen online her på siden. Resterende billetter sælges ved døren.