Skip to the content

Arrangementer i Kultursalen

MIF Kulturafdeling trækker kulturarrangementer til Augustenborg  

Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening har nu i flere år stået for mange kulturelle arrangementer ud over Als Revyen. Med Poul Andersen i spidsen for musikdelen har vi kunnet opleve god live musik i hyggelige omgivelser i Kultursalen i Augustenborghallerne, og der ud over har der også kunnet opleves Stand Up og spændende foredrag.
Man har kunnet høre meget forskellig musik bl. a. med Art Ensemble Syd, Almost Irish, Rock Defence, Mark & Christoffer, Backseat med Ivan Pedersen, Melanie Dekker, Carsten Knudsen, Bibbi og Snif, Shamrock, Grarup Allstars, Billy Cross og mange andre siger Poul Andersen, og vi glæder og til at præsentere nye arrangementer i vores hyggelige spillested, Kultursalen i Augusteborghallerne.


Du kan købe billet til musikarrangementerne i Kultursalen online her på siden. Resterende billeter sælges ved døren. 

 

NOW spiller i kultursalen 29. april 2022

Så er der igen lagt op til god musik i Augustenborg, for det populære Rock/pop band NOW fra Sønderborg besøger Kultursalen, fredag den 29. april kl. 20.00

Læs mere HER 

Køb billet HER  

Arrangør: MIF Kulturafdeling i samarbejde med Augustenborghallerne

Als Revyen - "Det' først vores TOUR"

10. - 13. marts 2022  

Selv to forgæves tilløb kan ikke stoppe Als Revyen. Den 2. weekend i marts 2022 ruller revyen igen hen over scenen i Kultursalen. 

Billetsalget starter 1. december på www.alsrevyen.dk - en god julegaveide :-)

Arrangør: MIF kulturafdeling