Skip to the content

Mark & Christoffer

Forårskoncert med Mark & Christoffer i Kultursalen
Forårskoncert med Mark & Christoffer i Kultursalen

Julekoncerterne 2020 bliver til forårskoncerter 2021

Fredag d. 16. og lørdag d. 17. april 2021

Grundet Corona-restriktionerne var det ikke muligt at gennemføre julekoncerterne med Mark & Christoffer i Kultursalen i Augustenborg, som det ellers har været en tradition i næsten 10 år.

Vi er glade for, at vi i stedet kan arrangere 4 forårskoncerter

Fredag den 16. april kl. 18 og 20.30

Lørdag den 17. april kl. 18 og 20.30

Billetsalget er igen åbent så skynd dig at reserver en af de resterende billetter 

Har i billetter til julekoncerterne skal i ikke foretage jer noget for at deltage i forårskoncerten – i får nye billetter tilsendt.

Bemærk at starttidspunktet for den sene koncert er rykket en halv time frem.

Og der er noget at glæde sig til for Mark & Christoffer skriver:

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt” Godt nytår og på glædeligt gensyn til april

 

Nu skal du reservere plads

Som noget helt nyt kan du nu reservere din plads, når du køber billet. Køber du flere billetter, vil i komme til at sidde sammen uden afstand. Vores billetsystem sørger for, at der vil være en tom plads til den næste, der køber billet.

Hver koncert varer i år 75 minutter og der er ingen pause

Første koncert starter kl. 18.00 og den efterfølgende kl. 20.30 og dørene åbner en halv time før.

Kom alligevel i god tid og husk at holde afstand. Vi beder jer følge vort personales anvisninger :-)

Når koncerten er slut, beder vi jer om at blive siddende og følge vore anvisninger så alle kommer sikkert ud af salen.

Du kan bestille dine drikkevarer på forhånd

For at lette salget af drikkevarer, kan du bestille dem på forhånd når du køber dine billetter. Så kan du få dine drikkevarer med på plads. Der kan bestilles drikkevarer til hver billetnummer, men du kan også bestille alle dine drikkevarer på den 1. billet, det er nok det letteste :-)

Det er lidt anderledes end det plejer at være, men vi er sikre på at Mark & Christoffer igen vil give os en uforglemmelig forårskoncert.

Så skynd dig og køb din billet og dine drikkevarer HER 😊

Mark & Christoffer

Julekoncerterne med Mark & Christoffer startede i Kultursalen for 9 år siden. Det blev en stor succes, og koncerterne er i de efterfølgende år blevet til en koncertrække rundt i Danmark, der så slutter hvor det hele begyndte, nemlig i Kultursalen i Augustenborghallerne. Det er en tradition vi er meget stolte af, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, men pga. Corona-restriktionerne måtte vi desværre aflyse julekoncerterne 2020 i sidste øjeblik. Vi er derfor meget glade for, at Mark & Christoffer i stedet vil komme og spille forårskoncerter. Nu glæder vi os igen, lige så meget som det store tilbagevendende publikum, til at nyde Mark & Christoffers fantastiske stemmer og flotte guitarspil i Kultursalen til forårskoncerterne 16. og 17. april.

Mark & Christoffer er opvokset i Sønderborgområdet og startede karrieren i gymnasietiden i 1998.

Deres store popularitet vidner om, at det er to stemmer af høj klasse, sammen med deres store musikalitet og ikke mindst deres fine sønderjyske humor.

Og med forårskoncerterne er der igen lagt og til en stor musikalsk oplevelse, for Mark og Christoffer skriver:

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt”

Godt nytår og på glædeligt gensyn til april

Mark & Christoffer og MIF Kulturafdeling