Skip to the content

Mark & Christoffer

Julekoncerter med Mark & Christoffer i Kultursalen
Julekoncerter med Mark & Christoffer i Kultursalen

Julekoncerter med Mark & Christoffer

Fredag den 17. december kl. 20.00 og lørdag den 18. december kl. 16.00

Billetsalget starter onsdag den 15. september kl. 16.00

Sidste år måtte julekoncerterne aflyses pga. Corona - men det lykkedes heldigvis at gennemføre nogle fantastiske forårskoncerter med Mark og Christoffer i stedet for.

Men i år bliver det igen rigtig jul og traditionen tro, så vil Mark & Christoffer slutte deres juleturné i Kultursalen i Augustenborghallerne. Så glæd jer, der er igen lagt op til julehygge og det bliver utvivlsomt en helt forrygende oplevelse,  med Mark & Christoffers flotte guitarspil, dejlige sangstemmer og lune humor.

Mark & Christoffer spiller selvfølgelig en del af de kendte sange, der på en eller anden måde handler om julen, men de har også altid nyt på programmet.

Hvis det går som de øvrige år, så bliver der fuld fart på billetsalget når det starter den 15. september kl. 16.00, så det er nok en god ide at sikre sig sin billet i god tid 

Du kan nu reservere din plads

I år vil publikum komme til at sidde på storerækker med nummererede pladser og man skal selv vælge en ledig plads når man bestiller billetter

Mark & Christoffer

Julekoncerterne med Mark & Christoffer startede i Kultursalen for 10 år siden. Det blev en stor succes, og koncerterne er i de efterfølgende år blevet til en koncertrække rundt i Danmark, der så slutter hvor det hele begyndte, nemlig i Kultursalen i Augustenborghallerne. Det er en tradition vi er meget stolte af, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, og vi glæder os lige så meget som det store tilbagevendende publikum til at nyde Mark & Christoffers fantastiske stemmer og flotte guitarspil og den hyggelige julestemning i Kultursalen.

Mark & Christoffer er opvokset i Sønderborgområdet og startede karrieren i gymnasietiden i 1998.

Deres store popularitet vidner om, at det er to stemmer af høj klasse, deres store musikalitet og ikke mindst deres fine sønderjyske humor.

Selv om Mark & Christoffer nu i en årrække har lavet julekoncerter i Kultursalen, så er koncerterne aldrig ens. Hvad aftenen vil byde på vides derfor ikke på forhånd, men det bliver helt sikkert en skøn blanding af ”nyt, gammelt, brunt og brændt” i den råhyggelige juleblanding som Mark & Christoffer forstår at mixe.

På gensyn i Kultursalen

MIF Kulturafdeling