Skip to the content

Mark & Christoffer

Forårskoncert med Mark & Christoffer i Kultursalen
Forårskoncert med Mark & Christoffer i Kultursalen

Forårskoncerterne med Mark & Christoffer udsættes til 21. og 22. maj

Først var det julekoncerterne der måtte aflyses, og nu må vi desværre også udsætte forårskoncerterne fra 16. og 17. april til 21. og 22. maj.

Planen er at myndighederne åbner spillesteder først i maj, så vi tror på og glæder os til, at vi lige når forårskoncerterne mens det endnu er forår 😊

Vi vil selvfølgelig overholde de Coronarestriktioner der måtte være sidst i maj. Vi tror på at de vil svare til restriktionerne før jul som vi har tilrettelagt koncerterne efter.

De nye datoer for de 4 forårskoncerter er:

Fredag den 21. maj kl. 18 og 20.30

Lørdag den 22. maj kl. 18 og 20.30

Billetsalget er igen åbnet så skynd dig at reserver en af de resterende billetter 

Og der er noget at glæde sig til for Mark & Christoffer er klar:

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt” Godt nytår og på glædeligt gensyn til april

Nu skal du reservere plads

Som noget helt nyt kan du nu reservere din plads, når du køber billet. Køber du flere billetter, vil i komme til at sidde sammen uden afstand. Vores billetsystem sørger for, at der vil være en tom plads til den næste, der køber billet.

Hver koncert varer i år 75 minutter og der er ingen pause

Første koncert starter kl. 18.00 og den efterfølgende kl. 20.30 og dørene åbner en halv time før.

Kom alligevel i god tid og husk at holde afstand. Vi beder jer følge vort personales anvisninger :-)

Når koncerten er slut, beder vi jer om at blive siddende og følge vore anvisninger så alle kommer sikkert ud af salen.

Du kan bestille dine drikkevarer på forhånd

For at lette salget af drikkevarer, kan du bestille dem på forhånd når du køber dine billetter. Så kan du få dine drikkevarer med på plads. Der kan bestilles drikkevarer til hver billetnummer, men du kan også bestille alle dine drikkevarer på den 1. billet, det er nok det letteste :-)

Det er lidt anderledes end det plejer at være, men vi er sikre på at Mark & Christoffer igen vil give os en uforglemmelig forårskoncert.

Så skynd dig og køb din billet og dine drikkevarer HER 😊

Mark & Christoffer

Julekoncerterne med Mark & Christoffer startede i Kultursalen for 9 år siden. Det blev en stor succes, og koncerterne er i de efterfølgende år blevet til en koncertrække rundt i Danmark, der så slutter hvor det hele begyndte, nemlig i Kultursalen i Augustenborghallerne. Det er en tradition vi er meget stolte af, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, men pga. Corona-restriktionerne måtte vi desværre aflyse julekoncerterne 2020 i sidste øjeblik. Vi er derfor meget glade for, at Mark & Christoffer i stedet vil komme og spille forårskoncerter. Nu glæder vi os igen, lige så meget som det store tilbagevendende publikum, til at nyde Mark & Christoffers fantastiske stemmer og flotte guitarspil i Kultursalen til forårskoncerterne 16. og 17. april.

Mark & Christoffer er opvokset i Sønderborgområdet og startede karrieren i gymnasietiden i 1998.

Deres store popularitet vidner om, at det er to stemmer af høj klasse, sammen med deres store musikalitet og ikke mindst deres fine sønderjyske humor.

Og med forårskoncerterne er der igen lagt og til en stor musikalsk oplevelse, for Mark og Christoffer skriver:

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt”

På glædeligt gensyn i maj.

Mark & Christoffer og MIF Kulturafdeling